Min vardag – eller “Läs inte det här om du är less på hat”

Jag fick en kommentar på mitt förrförra inlägg. Ja, ni vet det som handlade om hat och äckliga människor som försöker terrorisera sina meningsmotståndare till tystnad. Och att jag inte ger upp. Aldrig ger upp. Men det här är alltså en del av responsen jag fick:

Du är en hatande naiv antidemokrat som inte gör någon nytta alls, så ja, det bästa är om du ger upp och skaffar ett jobb och gör något meningsfullt, jävla hippie!

Den sverigevänliga rörelsen växer så det knakar och det kan ingen fläskig, verklighetsfrånvänd bolsjevik ändra på.

Eller jo, du gagnar faktiskt oss sverigevänliga, på din patetiska blogg och på er hatiska facebook-sida kan man öppet se hur korkade, dogmatiska och hatiska ni är vilket bara stjälper ert egna syfte, tack för det i alla fall.

Så, skaffa ett jobb och sluta se ut som ett jävla socialist-slödder. Mår illa!

Förresten, såg att dina lika överintelligenta och demokratiska vänner höll dialog igår. Ni är ett tankebefriat värdelöst slödder, varför inte bara fatta det någon gång?

http://avpixlat.info/2013/04/22/direktsand-debatt-mellan-akesson-och-ullenhag/#more-55611

Inlägget är skrivet av “Anna” och jag misstänker att hen är en återkommande kommenterare på bloggen, för jag börjar känna igen stilen. Nu tänkte jag göra vissa förtydliganden här, för det känns som att “Anna” behöver lite hjälp på traven vad gäller… tja, det mesta faktiskt. (Och JO allt jag vill är att svara “Dra åt helvete” men where’s the fun in that? Dessutom tror jag inte på helvetet.)

För det första “Anna” så vet jag inte riktigt vad jag gör som är antidemokratiskt. Är det att jag utnyttjar min rättighet att granska ett politiskt parti, en rättighet som man har i… eh, ja i en demokrati helt enkelt. Eller är det för att jag har åsikter? Åsikter som inte du har? Vad tycker du egentligen är mest antidemokratiskt – att jag uttrycker åsikter eller att du uppenbarligen gör ditt bästa (nåväl) för att tysta samma åsikter? Hmm? Tänk på den en stund va.

Att jag är naiv är kanske sant dock, men det är ingenting jag lider av. Hellre naiv än cynisk, om jag måste välja. Att du kallar mig hippie är också lite spännande, vad grundar du det på? Ytterst lite med mig känns särskilt “hippie-aktigt” om jag får säga det själv. Jag varken klär mig i batikmönstrade kläder, är vegetarian eller gillar skogen. Fast nu kanske det var mina fördomar om hippies som talade? Jag vet ärligt talat inte hur man är när man är hippie. Kan du inte förtydliga lite för mig, “Anna”?

Du råder mig också att skaffa ett jobb. TACK! Jag hade inte tänkt på det faktiskt! Det är absolut inte så att jag sökt rätt många jobb senaste månaderna, det är absolut inte så att jag varit på intervjuer, det är absolut inte så att jag ansträngt mig. Nej nej, men tack vare din uppmaning kommer jag nog bli anställd på DIREKTEN! För jag hade ju inte tänkt på att det är bra att ha ett jobb, herrejösses vad dum jag känner nu va?! Haha! (Och eftersom du, “Anna”, inte verkar ha alla knivar slipade så ett förtydligande: Det som skrivs i det här stycket är ironi. Varsågod för förtydligande.)

Och sen gör du också två klassiska hatgrejer. 1. Du ger dig på mitt utseende. Åh, jag blir SÅ ledsen över att du tycker att jag är “fläskig” och ser ut som ett “socialist-slödder” (vilket btw ska skrivas ihop – alltså “socialistslödder”.)
2. Du har fått för dig att jag är kommunist. Hm, vet du vad… det är jag faktiskt inte. Och jag borde väl veta bättre än du va? Så i fortsättningen, för sakens skull, kan du väl hålla dig till vänsterpartist? Tack på förhand.

Nåväl, jag tror ju inte att “Anna” kommer läsa det här. Men jag kände ändå att jag var tvungen att lyfta upp skiten. Lite roas jag av den här typen av kommentarer, för det är så FANTASTISKT FANTASILÖST, men samtidigt får jag ont i magen av dem. Samtidigt är det den här typen av kommentaren som får mig att vilja stänga ner internet och aldrig återvända. Men precis som jag skrev i mitt förra inlägg – det kommer aldrig hända på riktigt. För jag gör bra saker. Jag har ett syfte. Jag har en kamp att föra.

Tack och lov att vi är fler som för den kampen!

 

2 thoughts on “Min vardag – eller “Läs inte det här om du är less på hat”

  1. Well, då vet jag vad som höll mig vaken hela natten. Det envisa knakandet av den “sverigevänliga rörelsen” som växte.
    Vaddå “sverigevänlig”, förresten.
    Jag är sverigevänlig som fan. Jag skulle till exempel gärna betala lite mer skatt, till förmån för Sverige.
    Vad vill den “sverigevänliga rörelsen” göra? Stoppa islamiseringen?

    • Den “sverigevänliga rörelsen” är bara vänlig mot vissa svenskar. Jag tycker iofs att det är ganska… osvenskt…

Comments are closed.