Men gör det själv då – eller “Tala är silver, tiga är guld?”

Det har varit ganska lugnt på elaka-kommentarer-fronten senaste tiden. Varit, säger jag för nu verkar de små svpol-liven ha kommit igång igen. Har dock lagt märke till att det finns en stor spridning vad gäller finess hos dessa herrar. För ja, det är 99% av gångerna män som skriver till mig. Vissa väljer att ta den enkla, plumpa vägen:

valkarAtt anmärka på mitt utseende, särskilt min vikt, är något som tydligen är jätteroligt. Vad min vikt har med mina åsikter är väldigt oklart och ärligt talat… är inte tjockis-kommentarer lite VÄL 2012? Nu är det ett nytt år, hitta på något nytt. Bli snälla och trevliga och sansade, till exempel. Det är inte så svårt. Det är bara att låta bli att skriva elaka saker, gömd bakom ett anonym konto. Fler borde testa!

Men vi har också de som TROR att de är lite mer eleganta i sina dissar. Som väljer att istället för att angripa mig för mitt yttre, istället angripa mer personliga saker. Som min jobbstatus:

texjobb

För alla vet ju att jag dagarna i ändan ligger hemma och pillar mig i naveln och ÄTER skattepengar. Eeeeeeller? Nej, riktigt så är det kanske inte. Jag gör praktik som man kan jämställa med ett helt vanligt jobb (fast utan lön…), samtidigt som jag är skribent på en av Sveriges viktigaste politiska sajter (skrytskryt) och dessutom försöker jag ha ett liv. Nåväl, nu spenderas mycket tid framför Twitter, det ska jag liksom verkligen inte förneka för då ljuger jag. Men det betyder inte att jag kollar Twitter JÄMT och svarar på mentions OMEDELBUMS. Särskilt då inte från otrevliga rasister. (Jag tror förövrigt det var samma person som skrivit tweeten ovan som frågade mig  häromdagen om jag “hade tagit mina piller” för jag “verkade lite ostabil”.)

Tycker det är märkligt det där. Hur de inte alls kan bemöta argument eller föra en diskussion. Eller för den delen: hur de inte kan acceptera de gånger då jag inte har tid, lust eller ork med en diskussion. Istället är det liksom full fart framåt-attack, personangrepp och en slev med bajs som ska ösas över mig. Och de undrar sedan varför jag sedan inte vill “ta debatten”? Ta den själv, vettja!

Bonusmaterial
Får man slut på argument kan man visst välja att “ta debatten” så här istället:
tommyämtenmyr2

2 thoughts on “Men gör det själv då – eller “Tala är silver, tiga är guld?”

  1. Jag har precis kommit in på din blogg från IRM. Ni gör ett fantastiskt jobb där. All heder till er. Jag är nyfiken var du gör din praktik.

    Kul också att läsa dina mer privata tankar utanför IRM:s fokusområde. Fortsätt så.

Comments are closed.