Hej anonyma näthatare! – eller “Virkning är bra för nerverna”

fulkommentar

Hej, du oerhört modiga person som kommenterar anonymt på min blogg! Jag vet inte riktigt vad du hoppas på att åstadkomma men jag har en aning om att du bara känner ett behov av att vara elak. Varför är det så, tror du? Vad är det som gnager dig egentligen?

Vill bara förtydliga vissa grejer åt dig för jag tror att du har missuppfattat några saker. För det första så bryr jag mig inte det minsta om du tycker att jag är ful. Varsågod liksom, alla kan inte tycka att alla är vackra! Eller som en av mina favoritsångare sjunger: “Precis som med det mesta så är skönhet relativ, det handlar mest om ljus och perspektiv.”

Att jag är tjock är heller inte något som jag kommer reagera på med “NÄE?! ÄR JAG?!”. Jag tycker faktiskt att det är lite trist när du leker Captain Obvious. Är det verkligen för mycket begärt att du visar lite kreativitet i ditt försök att trycka ner mig?

För det tredje så är jag inte en “kommunist-jävel” [sic!] . Jag är stolt socialist och vet du inte skillnaden så ger jag dig rådet att läsa på lite. Man kan trots allt aldrig få för mycket kunskap, eller hur? Under tiden du läser, jag föreslår att du gör det genom någon typ av kurs på t.ex universitet eller högskola, så kanske du också träffar andra människor som kan vidga ditt synfält. Kanske lär du dig då också att det är ganska fegt att anonymt försöka få någon att må dåligt.

Till sist vill jag önska dig lycka till i framtiden. Jag hoppas att du hittar någon ny hobby för ärligt talat verkar det skittrist att leta efter bloggar att kommentera hatiskt på. Jag föreslår, förutom då att studera lite, att du börjar med till exempel virkning kanske? Jag har hört att det är lugnande för nerverna och kanske kan det också hjälpa dig med din bristande impulskontroll.

Ha en fortsatt trevlig dag!

6 thoughts on “Hej anonyma näthatare! – eller “Virkning är bra för nerverna”

  1. Hatet började bra men det gick sedan fort utför vid bindestrecket. Obegripliga halva ord, oklädsam hantering av svensk grammatik, konstiga radbrytningar. Trots det klassiska fokuset på att omförhandla kvinnor till objekt samt det traditionella kommunisthatet så når det inte riktigt ända fram. Två av fem Indignerade Män i betyg!

  2. Vilken patetiskt människa. men så är det när man inte besitter tillräckligt med kunskap eller intelligens för att kunna föra en genomtänkt dialog. Det gör säkert denna person otroligt nervös när han inser att den person han kallar för fet och ful med all säkerhet både är en mycket vackrare och klokare person än personen i fråga.

Comments are closed.