Skitläskigt? Njae.

Det har varit väldigt tyst på näthatarfronten senaste tiden. Har jag blockat dem alla på Twitter nu? Eller är hela bunten polisanmälda/utslängda från Twitter..? Av nån anledning känns det lite som lugnet före stormen.

Igår fick jag dock en helt fantastisk kommentar på Twitter:

Jag har ju som standard att inte hänga ut namn/twitternamn här på bloggen för jag tycker det är lite taskigt. Men jag kan hinta om att den som skrivit är en av de sverigedemokrater vi fått avsatt/utslängd ur SD. Så nej, det känns inte det minsta läskigt faktiskt! I den här takten kommer SD snart ha slut på folk. Och vad ska de då göra?

För varje sverigedemokrat vi lyckas outa finns möjligheten att någon också ändrar uppfattning och tänker “2014 kommer jag inte rösta på dem!”. För de ska inte tro att väljarna är oberörda av att vi kan presentera företrädare som är homofober, rasister…eller helt enkelt bara korkade. Kanske, kanske kan vi påverka lite och den tanken glädjer mig. Dock är det inte vårt främsta mål, men det är en annan historia. 😉

Nog sagt om detta, läs dagens inlägg på IRM för det är faktiskt fruktansvärt roligt. Och det säger jag inte bara för att jag har skrivit det själv. Utan för att jag finner det genuint roande. Så in och läs!

2 thoughts on “Skitläskigt? Njae.

 1. Det hade ju varit klädsamt om ALLA partiernas företrädare skulle “outas” pga att de är (som du skriver) “homofober, rasister eller helt enkelt bara korkade” – men jag antar att det gäller bara Sverigedemokraterna?

  Redan Janne Josefssons “Valstugereportage” visade ju med klar tydlighet att rasism, homofobi o liknande står att finna hos ALLA partierna. Dold kamera visade ju både sossar o moderater bland andra i full färd med “fientlighet” mot våra nya medborgare. Med åren har nog detta ej ändrats märkbart.

  Trots dina ansträngningar ökar partiet i senaste mätningen mest av alla o trenden håller i sig, nästa val har SD både ökat o lyckats behålla vågmästarställningen enligt bedömarna.

  Ja fruktansvärt roande var det ju att läsa om SD-motionen i Kungsbacka, det måste ju ha kostat flera kronor för skattebetalarna. Nej annat var det med t ex Ipred-lagen, 11 pers har påverkats av den sen 2009 – undrar vad det kostade? Eller ta etableringsreformen som satte 423 flyktingar av tio tusen i arbete – de flesta i någon form av subventionerat arbete – kalaset kostade 920 miljoner, dvs drygt 2,2 miljoner per skalle, väl investerade pengar?

  Nej koncentrera du dig på de styrande o deras enorma slöseri med våra skattemedel istället för att hacka på ett parti som ingen makt har (än), inte ens makt nog att få igenom en motion om barns teckningar i Kungsbacka KF.

  Men ibland är det svårt att se skogen för alla träden.

 2. @Aemon Caar

  Du låter lite som en typisk svensk doktor som inte behandlar förebyggande utan mycket hellre petar i patienten några piller när det redan har gått åt pipsvänten, i hopp om att det DÅ ska lösa sig.

  Saker löser sig inte. Man msåte lösa dem. Och man måste jobba förebyggande för att det ska fungera.

  Du skriver att Sd i nästa val kommer att ha mycket makt, men att de ännu inte har det. Du skriver också att de partierna med makt idag bara slösar skattemedel på onödigheter. Jag lägger ihop ett plus ett och menar att om Sd får makt så kommer även de slösa skattepengarpengar.

  Är det inte bättre att arbeta förebyggande för att ett parti vars program på många orter går ut på att “stoppa afrikaner och araber i alla dess former” eller som pratar om “rasgränser”, än att försöka peta ut dem när de redan fått makt nog att FAKTISKT bestämma?

  Sd har blivit en folkrörelse eftersom media har haft som taktik att ignorera dem- det msåte bli ändring på det. Om man låter Sd tala till punkt och uppmärksammar alla stollar så får folk en chans att se vad det är de verkligen överväger att rösta på.

Comments are closed.