Svar på vissa kommentarer – eller “Min blogg, mina regler!”

Okej, så jag tänkte bemöta vissa av era kommentarer här i ett separat inlägg. För det första: Självfallet tycker jag det är illa även med de generaliseringar av män som Axell gör i sin lista. Nej, män luktar inte kiss och klär sig dåligt. Anledningen till att jag fokuserat på hur han framställer kvinnor är just för att han gör det under den falska föreställningen att han är “snäll” mot kvinnor, genom att säga “saker kvinnor är bättre på än män”.

Jag tycker inte att kvinnor är bättre än män. Varför skulle jag värdera kön? Jag tror inte heller på att det finns särskilt många egenskaper som går att koppla till våra biologiska kön. En sån lista som Axell skrivit bidrar dock till att slå fast urgamla och onödiga könsroller ännu hårdare. Varför? Vad ska det vara bra för? Varför kan vi inte få vara bara människor, utan nån slags föreställning om hur vi “borde” vara utifrån vad vi har mellan benen..?

Anledningen till att jag inte svarat på några kommentarer har jag redan förklarat. Skyll på töntarna som valt att istället ge mig nån slags rimlig kritik, istället har attackerat mitt utseende eller skrivit att jag är korkad, humorbefriad, kränkt etc etc. Varför skulle jag bemöta det? Tyvärr är det så att vettiga kommentarer försvinner och dränks i flödet av idioti som skrivits i kommentarsfältet här på bloggen. Vill du ha en seriös diskussion med mig? Tja, då föreslår jag att du mailar istället. För jag läser knappt kommentarerna innan jag godkänner längre. Och jag har verkligen, verkligen, verkligen varken lust eller ork att svara på all skit. Och då blir det helt enkelt inga kommentarssvar alls – förutom ett då, för det var sådär extra superdumt. Men nu bemöter jag er här, så det kanske är lugnt med er ändå. (Jag bryr mig kanske inte så jättemycket i om ni är arga över att era kommentarer inte bemöts, faktiskt).

Och till er som kallar mig humorbefriad: nej, jag kanske bara inte ser på humor på samma sätt som ni.
Till er som kallar mig ful: vad fan har det med nåt att göra?

Till er som säger att jag är en skam för världens alla kvinnor: “okej”.

Som sagt, fortsätt gärna kommentera men ni kan inte förvänta er att jag svarar på precis allt. Det beror inte på att jag inte tål att bli emotsagd – isåfall hade jag inte godkänt en enda kommentar – utan det beror på att jag lägger min tid på annat. Det handlar om prioriteringar, och ärligt talat är det mycket roligare att städa toaletten än att svara på vissa kommentarer.

Oh, och en sista sak, till er som säger att jag ska hålla käft, vara tyst, sluta skriva, lägga ner etc: ALDRIG I LIVET! Stör det er att läsa vad jag skriver – SLUTA LÄS. Skitenkelt ju.

1 thought on “Svar på vissa kommentarer – eller “Min blogg, mina regler!”

  1. Länge sedan jag var här! Kul att se att du fortfarande är aktiv! Hoppas allt är bra. Såg att du gjorde succé i ditt förra inlägg med det öppna brevet 🙂

Comments are closed.