Dum, dummare, dummast

Kände att jag måste blogga om det här. Jag har skrivit om det på både Twitter och Facebook, men det är liksom så dumt att jag måste lägga upp det även i bloggen. När vi lanserade IRM blev det helt plötsligt mycket roligare att googla på mitt namn. Nästan varje dag dök det upp inlägg om oss eller mig, det ena längre från verkligheten än det andra. Det som dock tagit förstapris alla kategorier är detta:

För det första, skulle jag använda ett påhittat namn skulle jag väl INTE använda ett namn som redan finns och som bara en enda person i Sverige heter? Isåfall hade jag väl ändå valt Anna Svensson eller något liknande? För det andra – hur konstigt är det att människor förändras? Bilden som syftas på i inlägget är den här:

Den är tagen från en artikel publicerad 2009. 3 år sedan alltså, 40kg mer och betydligt längre hår. Så visst, jag förstår att det kanske är lite förvirrande, det här att människor förändras. Men jag lovar, det ÄR jag på bilden. Även om jag lite skäms för att jag sett ut sådär, men det är en annan historia…

Och hela den där grejen med “nu bevisar vi att de är kopplade till Expo!” är mest bara pinsam. NEJ vi jobbar inte för Expo. JA vi känner flera som jobbar för Expo. Vad exakt som skulle vara fel i det vet jag inte. Det är ungefär som att säga att en moderatpolitiker som privat umgås med en sosse skulle vara kopplad till socialdemokraterna. Men jag vet att hur många gånger jag än säger det så kommer alla konspirationsteoretiker och nätrasister välja att tro vad de vill.

(Ska förövrigt bli spännande att se om jag får några otrevliga kommentarer på det här inlägget, rörande att jag är fet. Vore ironiskt, eller hur?