Tiggarkungen är tillbaka!

Det här mina vänner, det är en bild på min hund när han tigger mat:

Varför det är nåt speciellt? Tja, har man en hund som knappt ätit på en vecka, varit apatisk, och jättesjuk så är det en välkommen syn. Det komiska i det hela är att det här är ett beteende vi kämpat för att bli av med. Han brukar få storskäll av mig när han kommer ut i köket under matlagning. Den här gången jublade jag istället.

Samma sak gäller vad han äter. För några veckor sen inhandlade vi SNORDYRT bantningsfoder för att han börjar bli lite tjock igen. Igår satt jag och matade honom med Bregott-klickar. S’att eh… det är lite upp och ner vända världen, kan man säga. Störst framsteg idag är dock att han dels ätit helt vanlig hundmat, dels att han två gånger idag ätit sina mediciner helt frivilligt. Eller, åtminstone inte nobbat godsakerna tabletterna varit gömda i…

Kanske, kanske kan jag snart dra ett lättnadens andetag och glädjas på riktigt åt att min bebis är frisk. Åh, det skulle göra mig så lycklig!