Det här med näthat är en svår grej…

Någonting som roar mig omåttligt är när näthatarnas försök att hata slår tillbaka mer på dem själva. Det är lite därför jag också bloggar om allt dumt de skriver om mig, eftersom jag tycker att de förtjänar att skrattas åt. För vad kan man annat göra än att skratta när de lekt grävande journalister för att kolla upp vem som är vän med vem på Facebook? Lika roligt hade jag åt det där blogginlägget som handlade om hur svenskhatande jag är. Kommentarsfältet är liksom ett enda stort skämt! De börjar konspirera om vilken flagga det egentligen är som är hissad på bilden. Kan det vara Israels? Kan det vara en “zigernarflagga”? När så plötsligt någon nyktert skriver att nej, det är Jämtlands flagga, så blir det desto roligare. För då måste man helt plötsligt försöka rättfärdiga inlägget på något sätt… ja, vad ska man säga?

Men, det jag egentligen ville med det här inlägget var att länka till den utmärkta ledaren som publicerades i Länstidningen häromdagen. Den säger allt, den är klok och jag hade inte kunnat sagt det bättre själv. Så, in och läs nu!